Na Tušnju zanimljivo

Mulaliću utakmica čudna, navijač mu dobacivao: Vrati ženi helanke

Edmir Škorić

U veoma teškoj i tvrdoj utakmici Sloboda je s 2:0 savladala Mladost u 19. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tuzlaci su imali imperativ pobjede i uspjeli su da dođu do nje pogocima Rustemovića i Husića.

Trener gostiju Edis Mulalić smatra da je ovo bila "čudna" utakmica.

"Teška utakmica i po teškom terenu, ali ne treba se sada vaditi na teren. U prvom poluvremenu Sloboda je trebala da vodi, a nije. Vrlo čudna utakmica. Dosta dugih lopti, dosta preskakanja i slično nešto utakmici u Kaknju. Sve nešto naopako, a ovakve utakmice se dešavaju. Već sljedeće utakmice igramo s prvakom države. Brzo ćemo se oporaviti. Ekipa i u dobrom i u zlu ima podršku", rekao je Mulalić nakon meča na Tušnju.

Zanimljivo da je dok je davao izjavu, Mulalić trpio razne provokacije s tribina. Jedan navijač mu je dobacivao da "skine helanke i vrati ih ženi". Trener Mladosti nije se osvrnuo na dobacivanja, profesionalno je odradio svoj dio posla, ispričao novinarima šta misli o porazu svog tima i zaputio se u svlačionicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.