Junak subotnje pobjede nad GOŠK-om

Miloš Filipović produžio saradnju sa Zrinjskim

Samir Mlaćo

Miloš Filipović u subotu je bio junak pobjede svog Zrinjskog nad GOŠK-om iz Gabele (3:2). Plemići su se dobro namučili, a Filipović je postigao hat-trick, te ostavio svoj tim tik iznad lidera Željezničara.

Danas je Filipović produžio ugovor sa Zrinjskim koji će važiti do 31. maja 2019. godine.

"HŠK Zrinjski s velikim zadovoljstvom službeno potvrđuje produljenje suradnje s Milošom Filipovićem do 31. svibnja 2019. godine.

Nakon što je po završetku prethodne sezone produljio ugovor za godinu dana, odnosno do 31. svibnja 2018. godine, 27-godišnji krilni igrač postao je jedan od naših ključnih igrača te je u ovom trenutku vodeći strijelac i asistent u momčadi, a ujedno i jedini igrač koji je minutažu skupljao u svih devetnaest prvenstvenih utakmica", saopštili su iz Zrinjskog.

Filipović je u Zrnjski došao na ljeto 2015. godine iz Drine Zvornik, a u 64 zvanične utakmice upisao je 20 pogodaka, te 13 asistencija. Sa Plemićima je osvojio dvije titule prvaka BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.