Nasmijao saigrače

Balotelli šetao po Moskvi i tražio Vladimira Putina

Endin Čaušević

Fudbaleri Nice sutra igraju u Moskvi protiv Spartaka revanš utakmicu šesneastine finala Evropske lige.

Nica je u prvom duelu prije šest dana poražena na domaćem terenu sa 3:2 iako su vodili sa 2:0. Francuski klub je jučer doputovao u Moskvu gdje ih je dočekao "debeli" minus.

Igrači francuskog kluba danas su imali priliku da prošetaju glavnim gradom Rusije, a u centru pažnje bio je Mario Balotelli. Italijanski napadač je šetnju po Moskvi iskoristio da "traži" Vladimira Putina, a sve je zabilježio mobitelom.

"Putine, Putine. Pa, gdje si Putine?", govorio je Balotelli dok je šetao Moskvom sa saigračima koji se nisu mogli suzdržati od smijeha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.