Ljajić seli u Rusiju?
Foto: EPA

Torino mijenja Moskvom

Ljajić seli u Rusiju?

M. Šljivak

Srpski fudbaler Adem Ljajić karijeru bi mogao nastaviti u Rusiji.

Kako navodi italijanski Tuttosport, ekipa Spartaka iz Moskve čini sve kako bi u finišu prelaznog roka doveli 26-godišnjeg reprezentativca Srbije u svoje redove.

Oni su spremni izdvojiti 25 miliona eura za usluge ovog fudbalera, a Torino ga je spreman pustiti, iako je Ljajić jedan od najboljih igrača ekipe ove sezone.

Prelazni rok u Rusiji završava se u nedjelju u ponoć. Ljajić bi tako karijeru mogao nastaviti u redovima velikana iz Mosve, a Italiju bi napustio nakon osam godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je od 2010. godine nastupao u Seriji A. Iz redova Partizana je u ljeto te godine preselio u Fiorentinu, a zatim je igrao za Romu, Inter, dok je član Torina postao u julu 2016. godine.

U Torinu je odigrao ukupno 53 utakmice i postigao je 15 golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi