Zeničani u Gabeli ne smiju pomisliti na poraz

Zeničani od sutra u Mostaru

Čelik se priprema za važnu utakmicu u Gabeli

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon pobjede na otvaranju drugog dijela sezone nad ekipom Viteza, smanjili su bodovni zaostatak za glavnim konkurentom u borbi za opstanak, ekipom Goška, na četiri boda.

Upravo će crno-crveni narednu utakmicu igrati u Gabeli protiv izravnog konkurenta za opstanak u Premijer ligi. 

Svjesni značaja utakmice, u rukovodstvu kluba obezbjedili su igračima mini pripreme pred ovaj važan duel, a ekspedicija Čelika sutra ujutru putuje za Mostar, gdje će biti do nedjeljne utakmice u Gabeli.

Zeničani će treninge održavati na terenu u Bijelom polju, te će imati sve uvjete da veoma bitan duel protiv Goška dočekaju spremni, dok će u karantinu imati potreban mir.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik će protiv Goška nastupiti bez Ratka Dujkovića i Enesa Akguna, koji nisu riješili papirologiju, a oni bi trebali da budu u kombinaciji za utakmicu protiv Mladosti u srijedu na Bilinom polju. 

Dodajmo da je Čelik jesenas na Bilinom polju slavio 2:0 protiv Goška, a zanimljivo da je trener ekipe iz Gabele u toj utakmici bio Slaven Musa, koji će u nedjelju sjediti na klupi Čelika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.