Šišićevo remek-djelo iz ugla najvatrenijih navijača Čelika

Erupcija oduševljenja nakon spektakularnog gola

Šišićevo remek-djelo iz ugla najvatrenijih navijača Čelika

Čelik je u subotu, u okviru 19. kola Premijer lige BiH, upisao važnu pobjedu nad Vitezom. Zeničani su na svom Bilinom polju slavili rezultatom 1:0.

Domaći su nešto bolje otvorili susret, ali većih prilika nije bilo sve do 35. minute kada je viđen jedan od najboljih golova u ovoj sezoni bh. šampionata.

Aldin Šišić je sjajno izveo slobodnjak sa preko 30 metara, lopta je od stativu ušla u gol, a čuvar mreže gostiju se nije stigao niti pomjeriti.

Bio je ovo gol vrijedan tri boda za Čelik, a najvatreniji navijači zeničke ekipe su imali odličan pogled na Šišićevo "remek-djelo" s obzirom da je golman Viteza kapitulirao ispred južne tribine na kojoj se oni nalaze.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako je izgledao Šišićev gol iz perspekitve navijača Čelika i kako su ga oni "preživjeli" možete pogledati u video prilogu:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi