Prijateljska utakmica

Sloga savladala ekipu Bosne Yverdon, Omerović postigao četiri gola

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U prijateljskom susretu na pomoćnom stadionu Tušanj sastale su se ekipe Sloge iz Simin Hana i niželigaš iz Švicarske ekipa Bosna iz Yverdona. Na kraju ubjedljivu pobjedu je slavila ekipa Sloge rezultatom 9:1(4:0). 

U prvom poluvremenu iskazao se mladi Almir Omerović koji je postigao četiri gola, što je ujedno bio i rezultat prvih 45 minuta.

U nastavku vidjeli smo još pet golova, za Slogu su pogađali Ajdin Mahmutović, Jasmin Moranjkić, dva puta Husejn Poturalić i Joco Stokić, dok je strijelac za ekipu Bosne bio Miloš Pekić.

Ekipa Sloge iz Simin Hana sutra igra generalku pred početak novog prvenstva sa početkom u 10:00 h, a protivnik je ekipa Slavena iz Živinica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.