Efendić: Zrinjski je znalački iskoristio sve naše greške

Kapiten Sloge nakon poraza u Mostaru

Efendić: Zrinjski je znalački iskoristio sve naše greške

Sloga je danas sa 4:0 poražena od aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog u Mostaru.

 Plemićima je ovo bila generalna provjera pored drugi dio sezone, a Sloga nije imala puno prilika da ugrozi gol domaćina.

U redovima federalnog prvoligaša sada će se morati okrenuti uklanjanju grešaka u današnjem meču, a narednu provjeru će imati u četvrtak kada će odmjeriti snage sa Igmanom iz Konjica.
"Ovo nam je treća pripremna utakmica, došli smo na noge puno spremnijem Zrinjskom. Parirali smo dobro, ali naše velike individualne pogreške Zrinjski je znalački iskoristio je i iskažnjavao nas. Mi moramo smanjiti broj ovakvih pogrešaka jer bi mogli i u nastavku prvenstva imati velikih problema. Zrinjskom sve čestitke, prava su momčad. Želim im sve najbolje u skorom nastavku Premijer lige", kazao je za SportSport.ba kapiten Sloge Samir Efendić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti