Ponovo otpao sa spiska

Suarezu su jasno dali do znanja da nije potreban Barceloni

Barcelona će ovog vikenda na Campu Nou ugostiti Gironu u okviru 25. kola španskog šampionata.

Ovo će uzjedno biti historijska utakmica za katalonskog rivala, budući da Girona prvi puta dolazi na Camp Nou, a ni na ovom meču trener Barcelone Ernesto Valverde neće računati na Denisa Suareza.

Dvadesetčetverogodišnji veznjak je u nemilosti trenera Barcelone i u posljednje vrijeme gotovo nikako ne dobija priliku, što su jasni signali da je otpisan i da na kraju sezone može otići iz kluba.

Suarez je u zimskom prijelaznom roku na stolu imao nekoliko ponuda, između ostalog od Napolija, a zbog odluke da ostane još neko vrijeme na Camp Nou će očito zažaliti.

Duel između Barcelone i Girone na programu je sutra s početkom u 20:45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.