Nezadovoljni Paul Pogba će ostvariti transfer života?

Mourinho ga namjerava pustiti

Nezadovoljni Paul Pogba će ostvariti transfer života?

Paul Pogba i Jose Mourinho su u veoma lošim odnosima u posljednje vrijeme.

Francuz posljednje mečeve često počinje sa klupe za rezerve, a to je inostrane medije brzo navelo da počnu širiti glasine o njegovom odlaskuiz kluba.

Nakon što se jučer pominjalo da bi se on možda čak mogao vratiti u Juventus, današnja informacija kaže da bi mogao i put Camp Nou stadiona. Naime, kako prenose Englezi, Mourinho je voljan da pusti Pogbu na Camp Nou stadionu, ali samo ako Barca u suprotnom pravcu pusti Ivana Rakitića.

Navodno je Pogbin agent Mino Raiola veoma brzo stupio kontakt sa Kataloncima jer ne želi vidjeti svog igrača na klupi za rezerve, a do dogovora bi vjerovatno brzo došlo ukoliko bi se Barca odrekla usluga Rakitića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Pogba je tokom ove sezone odigrao ukupno 24 utakmice i postigao je tri gola uz deset asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi