Zrinjski se trznuo na vrijeme

Povratak optimizma pod Bijelim Brijegom

Pričao je Blaž Slišković nedavno o tome kako su jedino mjerilo odrađenih priprema - rezultati. Pred utakmicu s GOŠK-om tačnije. 

Onda se dogodilo sve to o čemu se piše i danas. No, možda je Baki najgore palo to što su mu se njegovi nogometaši žalili na umor i teške noge.

Kako vrijeme liječi baš sve rane, tako je izgleda i rane i umor igračima Zrinjskog. Sigurna pobjeda u Doboju kod Kaknja izbrisala je loš dojam od prošlog vikenda, a način na kojim su Mostarci otupili jaku i agresivnu momčad Mladosti daje još više razloga za zadovoljstvo navijačima i simpatizerima tima iz grada na Neretvi.

Povratak Tonija Jovića u vrh napada, te kartoniranog Todorovića, preporođeni Filipović koji igra najbolji nogomet u svojoj karijeri dali su igri Zrinjskog novu (staru) dimenziju, a na Sliškovićevo zadovoljstvo, volja, želja i htijenje ponovno su nastanili DNK njegove ekipe.

Iz utrke za naslov otpadaju polako konkurenti, sve je izglednije da će Željo i Zrinjski biti dvojac koji će odlučivati o prvaku Bosne i Hercegovine. Liga za prvaka je pred vratima. Veliki derbi je i bliže.

Bodovi iz Kaknja umirili su i barem nakratko utažili velike apetite Zrinjskog i njegovog čelništva. Odavno je pod Bijelim Brijegom apostrofirano da će sve sem nove titule sve drugo biti okarakterizirano neuspjehom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To možda stavlja dodatni uteg na ionako, katkad teške noge nogometaša Zrinjskog, no, vjeruju u Mostaru, nakon izvedbe u Kaknju - sumnje nema. Treća titula u nizu će stići u grad.

Tako je to u Mostaru, gradu koji će te u trenutku dići u nebesa, ali, kad ne ide kako je on zamislio, još brže zgaziti. Ovisno o srijedi, vidjet ćemo gdje će Plemići boraviti tjedan dana nakon tog "povijesnog susreta".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.