Bagarić riješio probleme sa papirologijom

Široki Brijeg dodatno pojačan u nastavku sezone

Samir Mlaćo

Široki Brijeg je sa dvije pobjede startao u drugi dio sezone Premijer lige BiH. Tim sa Pecare je najprije savladao Sarajevo 2:1, a zatim u subotu Vitez sa 4:1. 

Izabranicima Gorana Sablića ove dvije pobjede donijele su treće mjesto, te sada imaju 41 bod, čak pet više u odnosu na Sarajevo.

Sablića posebno može radovati što je pravo nastupa konačno stekao Dražen Bagarić koji je posljednji angažman imao u bjeloruskom Soligorsku. Radi se o 25-godišnjem ofanzivcu koji je nastupao i i za Split, Dugopolje, te izraelski FC Ashdod.

"Konačno je riješena sva „papirologija“ s Bjelorusima i Dražen Bagarić (26) ima pravo nastupa za NK Široki Brijeg u sljedećem kolu. Bagarić je sa Širokim Brijegom potpisao ugovor na 2,5 godine i pojačat će konkurenciju u vršku napada", potvrdili su iz NK Široki Brijeg.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.