Teren u Vitezu u očajnom stanju

Vitežani dočekuju Široki

Teren u Vitezu u očajnom stanju

E. Čaušević

Fudbaleri Viteza igraju danas na domaćem terenu protiv Širokog Brijega u okviru 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Vitežani su u prošlom kolu poraženi od Čelika i do kraja ih očekuje grčevita borba za opstanak jer se nalaze na posljednjem mjestu sa svega sedam bodova. Široki stiže u Vitez nakon pobjede protiv Sarajeva i jasno je da tim s Pecare želi nova tri boda.

Međutim, jasno je da će danas obje ekipe imati dosta problema zbog veoma lošeg stanja terena u Vitezu. Prethodnih dana vladaju loši vremenski uslovi u našoj zemlji, a uslovi za igru daleko su od idealnih.

Organizatori u Vitezu potrudili su se što bolje da teren osposobe za igru, ali jasno je da je to bio gotovo nemoguć zadatak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nalic Dzenan
Ovo što radi nogometni savez da naši klubovi i igrači igraju u ovakvim uslovima je nehumano pod hitno promijeniti sistem takmicenja treba igrati od marta do kraja oktobra sa jednom pauzom-prelaznim periodom u godini.Mora se više brige voditi oko zdravlja sportaša i izbjeći ove ne uslove za igru.Pozdrav Dzenan Travnik
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi