Nigerijac na posudbi

Novo pojačanje Čelika dolazi iz Bursaspora · Zvanično

Nigerijac Paschal Onyedika Okoli u nastavku sezone će nositi dres Čelika, saopšteno je sa Bilinog polja.

Ovaj 20-godišnji defanzivac koji je pod ugovorom sa Bursasporom je trenirao sa Čelikom tokom priprema u Antaliji, a mjesec dana kasnije uspio je dogovoriti saradnju i u narednih šest mjeseci će nositi crno-crveni dres.

Informacija je potvrđena i na zvaničnoj stranici Čelika, uz poruku dobrodošlice Okoliju.

Okoli je po vokaciji zadnji vezni, a jednako dobro može igrati i u odbrani. Na njegove usluge ove sezone u Bursasporu nisu računali, pa je tako odigrao svega dvije utakmice i sakupio na terenu tek 58 minuta.

Zeničani vjeruju da će Okoli biti pojačanje i da će pomoći klubu da ostvari zacrtani cilj - opstanak u Premijer ligi BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.