Musa: Razočarani smo, zabrinut sam zbog Đelmića i Šišića

Trener Čelika nakon poraza u Gabeli

Musa: Razočarani smo, zabrinut sam zbog Đelmića i Šišića

S. Mlaćo

Čelik je danas poražen u Gabeli. Izabranici Slavena Musa pognutih glava dočekali su kraj meča, iako su se uspjeli vratiti nakon vodstva domaćih od 2:0 na 2:2. Međutim, to je bilo sve od Čelika u ovom meču, te se Zeničani odmah okreću narednom kolu koje se igra već u srijedu. Slaven Musa bio je razočaran nakon današnjeg meča u Gabeli.

"Presudile su naše individualne greške koje je GOŠK iskoristio. Mi smo se spremili na te duge lopta na Ramića i Mulahusejnovića, ali opet smo izgubili meč. Naše greške kod prvog i trećeg gola su presudile, kao i promašaji. Imali smo dvije - tri dobre šanse koje morate zabiti u ovakvoj utakmici ukoliko ne želite izgubiti. GOŠK je zasluženo slavio, jasan je u Musa u razgovoru za SportSport.ba.

Protiv Mladosti Doboj Kakanj Čeliku igra samo pobjeda.

"Svaka utakmica nam je imperativ pobjede. Šteta je što nismo iskoristili tu psihološku prednost kada smo se vratili na 2:2. Mladosti izmiče Liga za prvaka, mi se borimo za opstanak, pa vidjet ćemo. Zabrinuti smo zbog Đelmića i Šišića koji su danas zadobili povrede i ranije napustili meč, ali iskreno se nadam da će bar jedan biti spreman za srijedu", ističe Musa koji je prije Čelika vodio upravo NK GOŠK.

Svima je jasno da će Čeliku morati mnoge stvari da se poklope ukoliko žele da se naredne sezone na Bilinom Polju igra premijerligaški nogomet. Musa je svjestan toga, ali ne razmišlja o predaji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Predati se nećemo, smiješno je pričati o tome. Razočarani današnjom utakmicom jesmo, izašli smo da pobijedimo, ali nije krenulo kako je trebalo i to je tako. Podbacili smo u pojedinim dijelovima meča i znamo da su to naše greške. Nemamo puno puno vremena da oplakujemo današnji poraz", dodao je Musa.

Čelik nakon 20 kola ima samo 13 osvojenih bodova.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rodjeni
Ma Musa,..dodji kod nas da nam pojacas strucni stab.Ti si stari Velezovac i bjezi iz tog nereda.Njima Bog ne moze pomoci radi godina i godina lopovluka.Samo prosle sezone su kupili skoro sve utakmice.
11 18
Posjetilac
Ne može njima ništa pomoći, očigledno im ne gine druga liga.
7 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije