Veliki hendikep za zadnju liniju Mladosti je izostanak kapitena i svog ponajboljeg igrača

Defanzivac propušta Čelik zbog kartona

Mladost u Zenici bez kapitena Isakovića

Dino Kurbegović, foto: Emir Dindić

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja s dva poraza od Slobode i Zrinjskog, skoro je izgubila sve šanse da se plasiraju u Ligu za prvaka, što im je bio i cilj u ovoj sezoni.

Izabranici Edisa Mulalića imaju 25 bodova, tri manje od Radnika, koji u posljednja dva kola regularnog dijela igra protiv Širokog i Viteza, te im je potreban jedan bod da uđu u Ligu za prvaka.

Kakanjcima u naredna dva kola trebaju pobjede nad Čelikom i Goškom, te da Radnik izgubi obje utakmice, što svakako nije realno, ali dok nada postoji, svakako da će Mladost tražiti svoju priliku.

Sutra će Mladost u komšijskom derbiju gostovati na Bilinom polju, kod ranjenog Čelika, kojem samo odgovara pobjeda, nakon poraza u Gabeli. Kakanjci će protiv Čelika biti lišeni usluga svog ponajboljeg igrača i kapitena Aladina Isakovića, koji je protiv Zrinjskog dobio treći žuti karton.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Isakovića upitan za sutrašnji duel je i reprezentativac Adnan Šećerović, koji je zbog bolest propustio veći dio treninga u ovoj sedmici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.