Regoje: Čeka nas težak posao, ali znamo šta nam je činiti

Iskusni defanzivac Mladosti

Regoje: Čeka nas težak posao, ali znamo šta nam je činiti

Naredno premijerligaško kolo će donijeti nekoliko zanimljivih duela, a jedan od njih bit će odigran u Doboju kod Kaknja, gdje se sastaju Mladost i Zrinjski.

U sastav Mladosti se nakon suspenzije vraća Filip Arežina (25), jedan od najboljih igrača ovog kluba, pa stoga ne čudi što u taboru tima iz Doboja kod Kaknja vlada optimizam i nada da mogu ostvariti trijumf.

Ipak, da neće biti nimalo lako u duelu sa aktuelnim prvakom BiH svjestan je i 36-godišnji defanzivac Bojan Regoje.

"Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi i svjesni smo da nas čeka težak posao, međutim pokazali smo dosad, pogotovo na našem terenu, da smo neugodni za svakoga. Uvjeren sam da će tako biti i za vikend. Znamo šta nam je činiti, moramo dati maksimum na terenu, jer jedino tako možemo doći do pobjede koja bi nas približila plasmanu u Ligu za prvaka", kazao je Regoje, dodavši da je svjestan odakle prijeti najveća opasnost.

Mladost je drugi dio sezona otvorila porazom.

"Protiv Slobode jednostavno nismo bili na nivou. Odigrali smo loše, ispod svih očekivanja i poraz je u tim okolnostima bio neizbježan, ali isto tako mislim da nešto takvo ne možemo ponoviti. To je bio samo loš dan", istakao je Regoje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Okršaj između Mladosti i Zrinjskog na programu je sutra s početkom u 14:30 sati.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi