Samo je odgovorio na pitanje

Nije izdržao: Ramos "bocnuo" Mbappea nakon utakmice

Endin Čaušević

Real Madrid se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su sinoć sa 2:1 slavili na Parku Prinčeva protiv PSG-a.

Kraljevski klub je u dvije utakmice sa ukupnih 5:2 savladao PSG koji je važio za jednog od favorita za osvajanje Lige prvaka. Međutim, aktuelni prvak Evrope je očitao lekciju ekipu Unai Emeryja i zasluženo se plasirao dalje.

Zanimljivo je bilo i nakon utakmice kada je Sergio Ramos odlučio izjavom "bocnuti" napadača PSG-a, Kylana Mbappea. Novinar je pitao španskog defanzivca da li misli da je Mbappe svojom igrom pokušao pokazati svijetu da se radi o odličnom igraču, a dobio je zanimljiv odgovor.

"Pa, mislim da je pokušao poslati poruku i pokazati svima da je odličan igrač i da može jednim potezom riješiti meč. Ali, nije razmišljao o tome što ta poruka može biti i loša što je upravo i bilo na ovoj utakmici", rekao je Ramos.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.