Srdačan pozdrav

Još mislite da se Mourinho i Pogba ne podnose?

Edmir Škorić

Francuski nogometaš Paul Pogba stao je u kraj glasinama o navodnoj svađi s menadžerom Joseom Mourinhom.

Pogba nije ništa izjavio, ali potez s kraja meča Manchester United - Liverpool (2:1) najbolje oslikava situaciju na Old Traffordu.

Koliko god ljudi pričali da su Mourinho i Pogba u lošim odnosima, Francuz je pokazao da ipak ne postoji ništa negativno i da ono što se piše nema veze s istinom.

I dok je Mourinho davao intervju nakon utakmice, Pogba koji nije igrao zbog povrede, prišao je Portugalcu i srdačno su se pozdravili. 

U Unitedu nemaju nijedan razlog da budu nezadoovljni i zabrinuti, pošto je nastavljena dobra serija, upisala se bitna pobjeda u borbi za plasman u Ligi prvaka, ali bit će sve još pozitivnije ako se u utorak sredi Sevilla na Old Traffordu u revanšu osmine finala Lige prvaka. Podsjećamo, u prvom duelu nije bilo golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.