Unitedu neophodan lijevi bek

Mou si ispunjava još jednu želju: Juventusu 70 miliona, igraču duplo veća plata?

Edmir Škorić

Manchester United je spreman da dovede Alexa Sandra iz Juventusa na kraju sezone.

Jose Mourinho traga za lijevim bekom i Alexa Sandra smatra pravim rješenjem, pa je odlučan da Brazilac dovede u Manchester United na kraju sezone.

Sandro je u Juve stigao iz Porta 2015. godine i neizostavan je član Stare dame, s kojom je osvojio duplu krunu u prethodne dvije sezone, a i sada je na dobrom putu da osvoji nekoliko trofeja.

Kako javljaju otočki mediji, za Sandra se zanima United, a Mourinho je navodno odlučan da mu da duplo veću platu od one koju ima u Juventusu, pa bi nedjeljno zaradio čak 145.000 funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, mora se i Juventusu platiti, a cira o kojoj se govori je 70 miliona funti. Ostaje da vidimo mogu li United i Juve do ljeta postići dogovor, a ukoliko kupi Sandra, United će napraviti veliki posao.

Shvatio je Mourinho da, poput Pepa Guardiole, mora uložiti puno u kvalitetnu odbranu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.