Marca: Letica je imao nevjerovatan odgovor Real Madridu

Edmir Škorić

Mladi Hajdukov golman Karlo Letica priča je vikenda u Hrvatskoj, no kako i ne bi nakon što ga je navodno zatražio Real Madrid, pa je potom dao gol Istri.

Hajduk se mučio sa Istrom, a na kraju je slavio s 3:2 uz gol Letice glavom u 96. minuti. Mladi i talentovani golman odlučio je otići u protivnički šesnaesterac kada su svi mislili da je gotovo, a onda je pogodio u stilu najboljih napadača.

U subotu je Marca na naslovnici držala sliku Letice, kojeg navodno ozbiljno želi Real Madrid na ljeto, a sada isti list piše kako je Letica znao da odgovori na interes Kraljeva.

Kako? Pa tako što je zabio gol Istri za veliku pobjedu, kojom je Hajduk ostao u trci za prvo mjesto.

"Na isti dan kad je postao glavna zvijezda naslovnice Marce pobrinuo se za viralni potez vikenda. Mladi hrvatski reprezentativac, visok 202 cm skočio je i zabio u 95. minuti protiv Istre. Najbolji dan u njegovom životu?", piše Marca, a po svemu sudeći Hajdukov dragulj sve je bliže golu slavnog madridskog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.