Letica kao da je sve sanjao: Čuo sam za Real, ali sam odmah ugasio mobitel

Junak Hajduka

Letica kao da je sve sanjao: Čuo sam za Real, ali sam odmah ugasio mobitel

E. Škorić

Mladi golman Hajduka Karl Letica imao je uistinu nevjerovatan dan.

Nije to bila sasvim obična subota za talentovanog golmana. Prvo se pojavila vijest da ga kupuje Real Madrid na ljeto, a potom je glavom u 96. minuti postigao pogodak za trijumf Hajduka nad Istrom (3:2).

"Zabio sam gol, bilo je kao u najluđim snovima. Ne znam što bih rekao. Neki san koji se ostvario...", rekao je Letica nakon utakmice, dodavši:

"Pitao sam trenera da krenem naprijed i dobio sam dopuštenje. Zvone Kožulj je ubacio, pa mi je odsjela lopta na glavu. Ostalo je povijest".

Onda je prokomentarisao priče o pozivima iz Madrida.

"Došla je do mene vijest, ali imam ritual prije utakmice isključiti mobitel, isključiti se od svih vijesti, u glavi mi je bila samo Istra. Naravno da me iznenadilo to čuti, ali pokušao sam to maknuti sa strane. Pročitat ću sve na miru za dva sata", tvrdi Letica.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi