Golman Stare dame se oglasio nakon žrijeba parova četvrtfinala Lige prvaka

Buffon: Odlučniji će pobijediti

Današnjim žrijebom u Nyonu je odlučeno da će u četvrtfinalu Lige prvaka Juventus odmjeriti snage sa Real Madridom, što će ujedno biti i repriza prošlogodišnjeg finala ovog takmičenja.

Juventus je tada u Cardiffu poražen rezultatom 4:1, a iskusni golman Stare dame Gianluigi Buffon je na svom Twitteru istakao da će ovaj put pobjednik biti ekipa koja bude odlučnija.

"Nekada pobijedimo, a nekada izgubimo. Istina je, međutim, da kada izgubite od timova, koji su sačinjeni od šampiona sličnih vama, nema toliko kajanja i frustracija koje obično dolaze sa porazima", poručio je Buffon i na kraju napisao:

"Nadam se da je isti slučaj i sa njima! Odlučniji će pobijediti".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.