Nedved o Realu: Bit će to dvije dobre utakmice

Sportski direktor Juventusa

Nedved o Realu: Bit će to dvije dobre utakmice

Juventus je u žrijebu četvrtfinalnih parova Lige šampiona prošao veoma loše jer je izvukao jednog od najtežih mogućih rivala, Real Madrid.

Sportski direktor Juventusa Pavel Nedved smatra da će ovo biti dvije veoma dobre utakmice i poručuje da će biti veoma teško proći dalje.

"Bit će ovo dvije dobre utakmice. Znamo da ćemo se susresti sa veoma jakim timom što je jako dobro. Impresionirao me Real u Parizu. Ali, naš je cilj da igramo svoju igru", rekao je Nedved kojeg su novinari upitali o prošlogodišnjem finalu u kojem je Juve izgubio upravo od Reala.

Nedved kaže da igrači Stare dame neće puno misliti na taj meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Postoje dvije nove utakmice, ne mislim da taj meč treba uticati na našu psihu. Prvi meč igramo kod kuće, pa ćemo vidjeti. Benatia i Pjanić su suspendovani, ali ipak počinjemo od 0:0. Znamo da neće biti nimalo lako", rekao je Nedved.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KerimKera
Nedved je najboji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti