Remi u Mostaru

Šta se sve dešavalo u Mostaru? Epski povratak Zrinjskog

Edmir Škorić

Dugo će još vremena proći da neka utakmica na bh. stadionu bude jednako uzbudljiva i zanimljiva kao ona danas u Mostaru između Zrinjskog i Željezničara.

Čak šest golova viđeno je u Mostaru, ali ko bi rekao da će Zrinjski osvojiti bod nakon što je u 88. minuti imao 0:3.

Krenimo redom. Željo je poveo autogolom Barišića u osmoj minuti, u 27. minuti Stojan Vranješ nakon sjajne akcije pogađa za 2:0.

U 86. minuti diskutabilan penal za goste, Zakarić je pogodio i činilo se da su Plavi lako došli do tri boda, ali onda šok za goste iz Sarajeva.

Prvo je Jović smanjio na 3:1 u 88. minuti, a u nadoknadi Aćimović vraća tračak nade, pa autogol Bogičevića za nevjerovatnih 3:3 na kraju.

A na kraju meča i neredi, visoke tenzije, kao da niko nije mogao da podnese ovakav ishod, no srećom nije bilo nekih većih obračuna, niti povrijeđenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.