Slišković: Moram javno reći neke stvari, pa makar me istjerali

Trener Plemića

Slišković: Moram javno reći neke stvari, pa makar me istjerali

M. Šljivak

Katastrofalno izdanje imao je Zrinjski protiv Željezničara sve do 86. minute. Ipak, tim Blaža Sliškovića stigao je do boda iako su gubili sa 0:3.

Popularni Baka je istakao kako je meč bio veoma kvalitetan, ali je ponovo imao šta da kaže o suđenju.

"Po ovakvom terenu jako lijep meč, kvalitetne akcije i uživanje za gledaoce. Derbi je opravdao očekivanja. Željo i dalje ima dva boda prednosti mi ćemo to pokušati da stignemo. Još ništa nije gotovo", rekao je Baka, te je dodao:

"Ne mogu da neke stvari prešutim, makar me istjerali. Ne može pomoćnik dosuđivati glavnom penale, ako je on udaljen 35 metara, a ovaj 10. Ne može se dešavati ovo u našem fudbalu, boriću se do kraja da se to ne dešava".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Elco1
Nesto si prosle godine presucivao i penal-e i nacin na koji ste uzeli prvenstvo.?! Sjecas se?????!!!!
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi