Emmanuel Petit otvoreno

"Pogba bi se trebao spustiti na zemlju, United je mnogo veći od njega i Josea"

Edmir Škorić

Bivši francuski reprezentativac Emmanuel Petit dao je nekoliko savjeta svom mladom sunardonjaku Paulu Pogbi.

Iako je Petit igrao za Arsenal, pomno ove sezone prati dešavanja i na Old Traffordu, a Pogbin pristup i ponašanje nimalo mu se ne dopadaju.

"Paulu ću dati malo savjeta, a prije svega želim mu poručiti da malo promijeni stav", kazao je Petit, koji je još dodao:

"Trebao je prestati ulaziti u rasprave s Mourinhom, klub Manchester United je mnogo veći i važniji od njih dvojice. Morao bi se spustiti na zemlju. Trenutno Pogba United čini privatnim i to se jasno može vidjeti na terenu dok šalje dosta negativnih signala".

Pogba je s klupe počeo revanš osmine finala Lige prvaka protiv Seville, a nije dobio šansu ni jučer u meču četvrtfinala FA Kupa protiv Brightona i odavno se piše da je Francuz u sukobu s Mourinhom, mada obojica tvrde da su to izmišljotine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.