Pomoćnik Roberta Prosinečkog otkrio

"Zbog N/FSBiH sam morao odbiti ponudu iz Dinama"

Zagrepčanin Gordan Ciprić, koji je dolaskom Roberta Prosinečkog dobio mjesto u stručnom štabu reprezentacije BiH, imao je na stolu ponudu iz Dinama.

Kako javljaju Sportske novosti, Ciprić je u vrlo dobrim odnosima sa novim trenerom "modrih" Nikolom Jurčevićem, koji ga je nedugo nakon preuzimanja Dinama pozvao u svoj stručni štab, međutim ponudu je bio primoran odbiti.

Kako je izjavio za pomenuti list, u N/FSBiH nisu dozvolili da bude na dva mjesta.

"Pa zvao me Nikola Jurčević, ali iz BiH nisu dopustili da budem na dva mjesta. To je u neku ruku u redu. Gladni smo rezultata, a vjerujemo da ga s tom reprezentacijom, koja ima neke svjetske igrače, možemo napraviti", kazao je Ciprić hrvatskim kolegama.

Ciprić je u prošlosti već imao priliku raditi kao pomoćni trener u Dinamu, tačnije u razdoblju od 2003. do 2004. godine, a među klubovima u kojima je još radio izdvajaju se Standard Liege, Portsmouth, Kayserispor...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.