Španac o eventualnom transferu

Puyol: Neymar u Realu? Ne vidim problem u tome

Legendarni fudbaler Barcelone Carles Puyol prokomentarisao je mogućnost da Neymar dođe u Real Madrid.

Iako od Neymarovog transfera iz Barcelone i PSG nije prošlo ni godinu dana, brojni svjetski mediji posljednjih mjeseci sve više špekulišu da Brazilac nije sretan u Francuskoj i da bi mogao promijeniti sredinu.

Kao naredna destinacija najviše se pominje Real Madrid, a šta o tome misli Carles Puyol, koji je svojevremeno ostavio veliki trag u Barceloni, zanimalo je brazilske medije.

"Mislim da bi se Neymar mogao pridružiti Realu, da. Ne vidim nikakav problem u tome, on je profesionalac i to nije toliko 'nategnuto'", izjavio je Puyol za Estadao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Puyol je dodao također da nije siguran da će Parižani baš lako pustiti Neymara.

"Mislim da će to biti jako teško. Oni su platili mnogo novaca kako bi doveli Neymara u svoje redove i ne vjerujem da će ga tako lako pustiti da ode", istakao je Puyol koji se oprostio od fudbala 2014. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.