Trener Bayerna demantovao glasine

Heynckes: Lewandowski ostaje u Bayernu

Trener Bayerna Jupp Heynckes demantovao je medijske natpise da će Robert Lewandowski na kraju sezone napustiti slavni minhenski klub.

Posljednjih dana u španskoj javnosti se sve više govori da će čelnici Reala nakon sezone za zaborav u LaLigi dovesti nekoliko fudbalera, među kojima je i Robert Lewandowski, no u takav rasplet situacije baš i ne vjeruje Heynckes.

U razgovoru za njemačke medije trener Bayerna je kazao kako napadač koji je do sada postigao 174 pogotka u Bundesligi ostaje na Allianz Areni i u budućnosti.

“Čak i da znam nešto o tome, ništa ne bih rekao. Poznajem španske medije i znam da ima mnogo spekulacija. Također, moram napomenuti da ne znam da se bilo što konkretno dogodilo. Zbog toga vjerujem da će Robert u sljedeće dvije ili tri godine nastaviti biti jedan od najboljih golgetera", kazao je Heynckes.

Što god Heynckes rekao, Lewandowski će svakako i dalje biti povezivan sa Realom, pogotovo otkako je Benzema na izlaznim vratima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.