Šta će biti sa Renatom Sanchesom?
Foto: EPA

U Swanseaju ga još čekaju

Šta će biti sa Renatom Sanchesom?

Midhat Šljivak

Portugalski fudbaler Renato Sanches (20) izgubio je još jednu sezonu.

Mladi veznjak posuđen je ove sezone iz Bayerna u Swansea, ali se u Premiershipu nije previše naigrao, a engleski mediji su objavili da je velški tim odlučio da ga vrati u Minhen prije isteka posudbe.

Povreda je Sanchesa odvojila od terena do maja. Portugalac nije nastupao od januara i čini se kako je njegova karijera u ovom timu okončana.

Međutim, menadžer Labudova Carlos Carvalhal je ostavio Sanchesu otvorena vrata. Moguće je da će upisati još neki nastup za Swansea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nikad se ne zna. Uvijek se neki igrač može vratiti nakon povrede i postići gol u posljednjoj minuti u posljednjem kolu. Istina, Sanches je već dvije sedmice u Minhenu, pregledili su pokazali da povrede više nema. Čekamo ga, ali ne znamo kad će se vratiti. Vidjećemo hoćemo li moći računati na njega", rekao je Carvalhal.

Swansea je za portugalskog fudbalera za jednogodišnju posudbu Bayernu platio 8.5 miliona eura, ali su očigledno napravili veliku grešku jer Sanches u klubu nije napravio apsolutno ništa.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti