Edin Džeko i Mario Balotelli opet zajedno

Edmir Škorić

Italijanski napadač Mario Balotelli vraća se u Seriju A i po svemu sudeći Roma je njegov novi tim.

Balotelli je u Italiji igrao za Milan i Inter, a danas se sve više spominje povratak napadača Nice u Seriju A. I njegov agent Mino Raiola je nagovijestio da će doći do transfera.

Iako je u igri za Balotellijev potpis nekoliko timova, prema posljednjim javljanjima italijanskih medija Roma je ta koja će u svojim redovima imati pomalo kontroverznog nogometaša.

Bit će to prilika da se Balotelli opet udruži s Edinom Džekom, s kojim je surađivao u Manchester Cityju. Mada bi se lako moglo desiti da Edin na kraju sezone napusti Romu, možda je upravo to razlog zašto Vučica kupuje Balotellija?

Kako god, Super Mario bi bio dobro pojačanje za Romu, a u Nici je u 58 nastupa postigao 38 golova i tako privukao pažnju velikana iz Italije, ali i selektora nacionalnog tima Azzurra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.