Samo da mu se ne osvete riječi: Alba bi da ponizi Romu

Želi opet šest komada u mreži Italijana

Samo da mu se ne osvete riječi: Alba bi da ponizi Romu

Edmir Škorić

Španski reprezentativac Jordi Alba nada se da će Barcelona ponovo utrpati šest komada Romi.

Roma je 24. novembra 2015. godine sa 6:1 poražena od Barcelona na Nou Campu, a Alba se nada da će se nešto slično ponoviti i sutra, kada ovi timovi igraju prvi susret četvrtfinala Lige prvaka.

"Svjesni smo naše snage, imamo sjajan tim i možemo svakoga pobijediti. Roma je dobra ekipa, kompaktan tim, pa će nam stvoriti probleme, ali nadamo se da će opet biti 6:1", rekao je optimistični i samouvjereni Alba.

"Možemo li biti prvaci Evrope? Još ima da se igra, dalek je put, ali sigurni smo da možemo", dodao je Alba.

Još je bek Katalonaca kazao da je sve lakše kada je Lionel Messi u timu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"S Messijem svi mi igramo bolje, pa s njim na terenu imamo velike šanse da bilo koga dobijemo. Njegovo prisustvo nam daje snagu, povjerenje, sigurnost, a usput stvara pritisak našim protivnicima", zaključio je Alba.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti