Manolas: Messija je nemoguće zaustaviti

Fudbaler Rome pred duel sa Barcelonom

Manolas: Messija je nemoguće zaustaviti

Barcelona i Roma sutra će se sastati na Nou Campu u okviru četvrtfinala Lige šampiona.

Posljednji put kada je rimski klub gostovao kod Barcelone bilo je 6:1 za Blaugranu, međutim uoči utakmice Kostas Manolas je izjavio da vjeruje da će ishod ovoga puta biti drugačiji.

"Tada smo taktički pogrešno igrali, izašli smo previše visoko, a oni su lako pronašli prostor do gola. Poštujemo Barcelonu, ali svjesni smo i naše snage. Pokazali smo u grupnoj fazi da smo dobar tim, sada imamo dvomeč protiv jakog protivnika. Oni su favoriti, ali kada igrate 11 na 11 nikad se ne zna", rekao je Manolas.

Biranim riječima je govorio o pojedinim igračima Barcelone.

"Nema načina da se zaustavi Messi, Guardiola je u pravu kada to kaže. Čak i ako biste nekako to uspjeli, tu je drugih 10 igrača koji mogu da vam naškode", kaže Manolas i dodaje:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pique je elegantan odbrambeni igrač. Nije slučajnost što je deset godina u Barceloni."

Duel između Barcelone i Rome se igra sutra s početkom u 20:45 sati, dok je revanš na rasporedu šest dana poslije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi