Incident u Londonu

Wilshere i Kolašinac zakuhali, nastradao Elneny

Edmir Škorić

Jučerašnji meč Arsenala i Southamptona nije mogao bez drame, ali i incidenata, a završen je pobjedom Topnika rezultatom 3:2.

Arsenal je slavio u sjajnom meču, a u nadoknadi vremena pokazana su dva crvena kartona. Prvo je sudija Marriner isključio Stephensa zbog obaranja Jacka Wilsherea, a onda i Arsenalovog Mohameda Elnenyja.

No, čini se da je Marriner pogriješio, bez obzira što je i Elnenyi bio u gužvi, ali ako je ko zaslužio isključenje onda je to Wilshere zbog povlačenja Stephensa, pa i Sead Kolašinac.

Bh. reprezentativac je bio drugarski nastrojen, krenuo je da brani Wilsherea, pa je gurnuo Stephensa, ali na njegovu sreću Marriner to nije vidio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.