Nije li pretjerao?

Dobar dio Turske se zgražava zbog fotografije Arde Turana i njegove supruge

Edmir Škorić

Turski nogometaš Arda Turan objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako mu supruga pere noge.

Veznjak koji je trenutno na posudbi u Basaksehiru, a igrao je donedavno u Barceloni, izazvao je veliku pobunu objavom na internetu, pošto je javnosti pokazao kako mu supruga Aslihan Dogan Turan pere i masira noge.

Obzirom na ljudska prava u Turskoj i poveznicu Turana i predsjednika Redžepa Erdogana, ova fotografija se protumačila na razne načine, ali je dosta negativnih komentara.

Liberalni Turci osuđuju Ardanov potez i smatraju skandaloznim to što u javnost prikazuje vlastitu suprugu kao poniznu ženu koja mu ispunjava želje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.