Arda Turan branio suprugu: Pokaži malo respekta ili ću ti razbiti glavu!

Nezgodna situacija ispred restorana

Arda Turan branio suprugu: Pokaži malo respekta ili ću ti razbiti glavu!

Arda Turan je veoma nervozan u posljednje vrijeme, a kako i ne bi bio kada mu karijera ide silaznom putanjom. On je nedavno stao na ludi kamen i oženio dugogodišnju djevojku Ashihan Dogan, pa mu barem na privatnom planu ide dobro. 

Ipak, nedavno se i na tom planu desila jedna veoma nezgodna situacija i to sa jednim novinarom. Arda je izašao u restoran Nisantaci sa suprugom, bratom Okanom i njegovom partnericom, a prilikom izlaska iz restorana dočekali su ih novinari.

Ardina supruga je domah dobila pitanje: "Da li vam je u braku onako kako ste očekivali?", a ona je novinaru samo gestikulirala da ne želi ništa pričati oko toga. Novinar ju je odmah upitao da li joj je Arda zabranio da priča, a onda se oglasio i nekadašnji vezista Atletica i Barce.

"Imaj respekta ili ću ti razbiti glavu i oči! Obraćaš se mojoj supruzi", poručio je Arda novinaru koji je navodno ostao u šoku. Arda i njegova supruga su odmah potom uzeli taxi i odvezli se u pravcu kuće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi