Povrijedio se igrajući mali nogomet

Peh za Široki Brijeg: Trener Sablić završio na operaciji

Veliki kadrovski problemi u Širokom Brijegu se nastavljaju.

Nakon brojnih povreda u igračkom kadru, povredu je zadobio i trener Goran Sablić koji je igrajući mali nogomet u Splitu povrijedio tetivu.

Sablić je, prema riječima klupskog fizioterapeuta Dragana Mijatovića, podvrgnut operativnom zahvatu i slijedi mu višesedmično mirovanje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nažalost, pehovi se nastavljaju u našoj momčadi. Trener Goran Sablić je doživio rupturu Ahilove tetive i uspješno je operisan. Iako mu slijedi višesedmično mirovanje, on će se pojaviti na treningu u petak. Osim njega, izvan kadra je i vratar Krešimir Bandić koji je na treningu imao frakturu nosne kosti i neće konkurirati za narednu utakmicu protiv Radnika", rekao je klupski fizioterapeut Dragan Mijatović.

Široki Brijeg je trenutno na trećem mjestu sa osam bodova manje od Zrinjskog i 10 bodova manje od Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.