Pao im kamen sa srca

Gerrardova reakcija nakon gola Salaha sve govori

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su sinoć u revanšu sa 2:1 savladali Manchester City.

Redsi su u prvom meču četvrtfinala na Anfieldu savladali City sa 3:0, a iako su u sinoćnjem meču već u drugoj minuti primili gol na kraju su uspjeli da preokrenu i savladaju Građane sa 2:1.

City je krenuo žestoko od prve minute i rano poveo sa 1:0, ali Redsi su se uspjeli nekako odbraniti. Navijači Liverpoola mogli su odahnuti početkom drugog dijela kada je sjajni Mohamed Salah poravnao na 1:1. Već tada je bilo jasno da će Liverpool zaigrati u polufinalu Lige prvaka.

Koliko je ovaj gol značio ekipi i navijačima najbolje pokazuje reakcija legendarnog igrača Redsa, Stevena Gerrarda, koji nije mogao sakriti svoje oduševljenje nakon gola Salaha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.