Real sa bijele tačke došao do polufinala Lige prvaka

Lucas pada, Oliver pokazuje na "kreč" u 93. minuti: Da li je pogriješio?

Juventus je bio na pragu senzacije. Stara dama je sustigla 3:0 iz Torina i na Santiago Bernabeu bila jako blizu produžetka.

Poveo je Juventus preko Mandžukića u 2. minuti, a isti igrač je u 37. doveo Staru damu do 2:0. U 61. minuti je Matuidi pogodio za prednost Juventusa od 3:0, a taj rezultat je stajao na semaforu sve do sudijske nadoknade.

Ronaldo vraća jednu dugu loptu u petarac Juventusa, Lucas Vasquez pokušava doći do nje, ali mu iza leđa dolazi Benatia i obara ga na pod u pokušaju da izbije loptu ispred njega.

Sudija Oliver pokazuje na bijelu tačku, Buffon dobija crveni karton zbog burne reakcije, a Ronaldo "sa kreča" odvodi Real u polufinale Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, mišljenja o kontroverznom penalu su podijeljena. Da li je Oliver trebao svirati ovaj penal nekoliko sekundi prije kraja?

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.