Trener Juventusa bijesan nakon meča

Allegri: Sudija je odlučio putnika u polufinale

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras su slavili protiv Real Madrida sa 3:1, ali im to nije bilo dovoljno da se domognu polufinala Lige prvaka.

Juve je imao 3:0 i produžetke, no nekoliko sekundi prije kraja meča sudija je svirao penal za Real Madrid, a Ronaldo je bio siguran sa bijele tačke. Nakon ove odluke Michaela Olivera nastao je haos na terenu, a direktan crveni karton dobio je Gigi Buffon.

"Osjećam se loše zbog igrača koji su bili savršeni večeras i preokrenuli sve u našu korist. Zaslužili smo najmanje produžetke i vjerujem da bismo imali šanse za prolaz. Sudija je odlučio putnika u polufinale, ali sada ne želim da pričam o njemu i penalu", rekao je Allegri, te dodao:

"Sada smo fokusirani na Scudetto i moramo biti fokusirani i jaki bez obzira na sve ovo večeras. Mogu samo reći da sam ponosan na svoje igrače, a sve ostalo ne želim da komentarišem".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.