Ronaldo: Nije mi jasno zašto su se toliko bunili oko penala?

Tvrdi da je sudija bio u pravu

Ronaldo: Nije mi jasno zašto su se toliko bunili oko penala?

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u polufinale Lige prvaka iako su večeras u revanšu četvrtfinala na domaćem terenu poraženi od Juventusa sa 3:1.

Stara dama je uspjela anulirati zaostatak iz prve utakmice i povesti sa 3:0, ali su Kraljevi u posljednjim sekundama utakmice dobili penal. Na terenu je nastao pravi haos nakon ove odluke sudije, a zbog protesta direktan crveni karton dobio je Buffon.

Odgovornost je preuzeo Cristiano Ronaldo koji je bez problema zatresao mrežu Juventusa i odveo svoj tim u novo polufinale. Nakon utakmice Ronaldo je kratko rekao da mu nije jasno zbog čega su igrači Juventusa napravili toliku frku.

"Ne razumijem zbog čega su su toliko protestvovali oko penala. Da ga nije faulirao onda bi Lucas dao gol. Udario ga je s leđa i po meni tu nema nikakve dileme", rekao je Ronaldo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
A ti jedva docekao da pucas penal.... I da ga proslavis na glup nacin... Bayern ce vas srediti..
15 10
Yozef
Pederčino vazda vi penal dobijete, ili crveni protivnicka ekipa. Prosle god bajern pred ocima svijeta ste pokrali. I njega proglasit najboljim igracem svijeta a pet puta pada u senestercu i pokusava prevarit za penal,pu jebemti fudbal gdje je oso.
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije