FOTO: Sportske novosti

"Prodaje se Svetinja, uredno pokradena..."

Brutalna parola Torcide uz telefonski broj direktora Dinama

Današnjem derbiju Hajduka i Dinama (1:2) prisustvovalo je preko 30.000 gledalaca, pretežno navijača domaćeg tima koji su imali još jedno sjajno izdanje.

Pažnju svih na stadionu, ali i kompletne hrvatske javnosti posebno je privukla provokativna parola najvatrenijih navijača Hajduka upućena gostima iz Zagreba, na kojoj je pisalo:

''Prodaje se svetinja, HAŠK-Građanski, Croatia, treći vlasnik, uredno pokradena, porezno crna. Navijački ugašena, ideološki pokojna, sudski zaražena. Cijena po dogovoru, zvati iza 23 sata. Vi niste izgubljeni, vi samo lutate".

Na transparentu je osvanuo i telefonski broj direktora Dinama Tomislava Svetine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.