Iako ne krije da bi želio ostati u Madridu...

Modrić nagovijestio zanimljiv transfer: Ništa nije nemoguće!

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić možda broji i svoje posljednje dane na Santiago Bernabeu koji bi, prema brojnim informacijama iz Španije, mogao napustiti već po završetku sezone.

Modrić sa Realom ima ugovor do juna 2020. godine i povezuje se sa odlaskom u MLS. Da li je to realno očekivati već na ljeto, nismo sigurno, ali Modrićeva posljednja izjava za ESPN je dokaz da se nešto "kuha".

"Ja u MLS-u? Ništa nije nemoguće, pa ni da završim karijeru igrajući u Sjedinjenim Američkim Državama. Nikada ne znate šta se može desiti", rekao je Modrić, te nastavio:

"Imam još dvije godine ugovora sa Realom i, iskreno, bio bih najsretniji da završim karijeru u Madridu, ako je to moguće. To sam rekao već mnogo puta, ali isto tako se mogu zamisliti i u Americi".

Luka Modrić je u Real Madrid stigao 2012. godine iz Tottenhama i godinama je jedan od najvažnijih igrača kraljevskog kluba. Ipak, isključivo zbog njegovih godina (32), rastanak se čini kao sve realnija opcija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.