Luka Modrić na ljeto pravi senzacionalan transfer?

Želja mu MLS?

Luka Modrić na ljeto pravi senzacionalan transfer?

E. Čaušević

U španskim medijima u posljednje vrijeme sve više se govori o tome da će Luka Modrić na kraju sezone napustiti Real Madrid iako je već nekoliko godina jedan od najvažnijih igrača u ekipi Zinedinea Zidanea.

Modrić je u kraljevski klub stigao iz Tottenhama i za kratko vrijeme je izrastao u jednog od najvažnijih igrača ove ekipe. Međutim, u posljednje vrijeme se sve više govori o tome da će hrvatski reprezentativac na kraju ove sezone promijeniti sredinu.

U španskim medijima danas se pojavila informacija da je Modrić već izrazio želju da karijeru nastavi u Sjedinjenim Američkim Državama. Kako piše Sport, Modrić je otkrio svojim saigračima da ima veliku želju da se okuša u MLS-u, a navodno zainteresovan je za saradnju sa LA Galaxyjem.

Ukoliko ovaj klub iz Los Angelesa uspije na ljeto dovesti Modrića onda će u ekipi imati još jednu ogromnu zvijezdu pored Zlatana Ibrahimovića. No, sve to treba uzeti s rezervom s obzirom da Modrić ima tek 32 godine i sigurno još mnogo za pokazati na velikoj fudbalskoj sceni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realosmadridos
Uff aha je modric je Reko da Ce do kraja karijere igrat u realu to su gluposti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi