Foto: EPA

Veznjak Gremija u Bayernu?

Braco u Brazilu završava novi transfer

M. Šljivak

Sportski direktor minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić pokušaće u narednom periodu završiti još jedan interesantan transfer.

Bavarci su zainteresovani za dovođenje 18-godišnjeg brazilskog veznjaka Vitora Bobsina koji trenutno nastupa za ekipu Gremija.

ESPN tvrdi da je interes Bayerna za mladog fudbalera itekako ozbiljan i da bi sportski direktor Hasan Salihamidžić uskoro trebao početi pregovore o transferu.

Međutim, nije Bayern jedini koji želi dovesti Brazilca. Borussia iz Dortmunda je nešto ranije krenula u pokušaj dovođenje Bobsina, a interes pokazuju još Ajax, Manchester City i Barcelona.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bobsin je velika nada brazilskog fudbala. Očekuje se da će napraviti veliku karijeru i uskoro bi obećavajuću karijeru mogao napraviti u Evropi.

Ugovorom za Gremio je vezan do marta 2019. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.