Jupp Heynckes posebno istakao jednog igrača: On je klasa za sebe!

Bayern je izgubio, ali je Ribery bio sjajan

Jupp Heynckes posebno istakao jednog igrača: On je klasa za sebe!

Iako je Bayern sinoć izgubio od Real Madrida sa 2:1, ne može se reći da su Bavarci razočarali. Naprotiv, odigrali su jednu solidnu utakmicu u kojoj im je nedostajalo i malo sreće.

Zanimljivo, najbolji fudbaler Bayerna u susretu sa Realom bio je najstariji igrač na terenu - Franck Ribery, koji je pravio dar-mar po lijevoj strani. Uz Lewandowskog je imao i najviše udaraca ka golu protivnika (4).

Francuza je nakon utakmice posebno pohvalio Jupp Heynckes, koji ga je nazvao fudbalerom svjetske klase.

"Ima 35 godina i najstariji je na terenu, a odigrao je tako dobro. Izvrsna utakmica Riberyja, koji je samo potvrdio svoju klasu", jasan je bio Heynckes.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Francku Riberyju na kraju sezone ističe ugovor sa Bayernom, a od kluba je dobio ponudu da produži saradnju na još jednu godinu. Epilog se još čeka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti