FOTO: index.hr

Maminjo ponovo u centru pažnje

Mamić poslije poraza Dinama ušao u autobus Rijeke

Samir Mlaćo

Dinamo je danas poražen na svom Maksimiru sa minimalnih 1:0 od Rijeke, koja je tako Modrima prišla na sa šest bodova prednosti i sigurno da će do kraja prvenstva pokušati da se domogne titule prvaka.

Dinamo je danas bila veoma oslabljeno, nedostajalo je čak devet igrača, što su gosti znali iskoristiti i pjevajući su se vratili kući.

I pored poraza čelnik čovjek Dinama Zdravko Mamić nije bio pretjerano nezadovoljan, nego je napravio potez koji je svakako vrijedan hvale.

Naime, Mamić je odlučio da uđe u autobus Riječana, održao im kratki govor te pojedinačno čestitao svakom igraču i treneru na ovoj pobjedi.

Mamić je vrlo često na meti medija, ali za ovaj potez svakako zaslužuje sve pohvale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.