Rijeka slavila na Maksimiru i vratila se u borbu za titulu

Riječani bolji od Dinama

Rijeka slavila na Maksimiru i vratila se u borbu za titulu

E. Škorić

Rijeka je u derbiju 32. kola HNL-a s 1:0 slavila protiv Dinama na Maksimiru.

Dinamo je bez devetorice prvotimaca ugostio Rijeku, koja je uspjela da ostvari veliku pobjedu i da se Modrima primakne na šest bodova zaostatka.

Riječani su do tri boda stigli fantastičnim pogotkom Maxwella Acostyja u 39. minuti, pošto je ovaj udarcem s 20 metara pogodio same rašlje domaćeg gola.

Imao je i Dinamo velikih šansi, mogao je bar do boda, ali Gavranović i Soudani nisu bili danas precizni.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Rijeka je došla na šest bodova, a do kraja prvenstva gostuje kod Lokomotive, dočekuje Inter i ide u Vinkovce, a u zadnjem kolu na Rujevici igra derbi protiv Hajduka.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi