FA donio odluku

Na Anfieldu mogu odahnuti, ništa od Salahove suspenzije

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola prethodnog vikenda remizirali su na domaćem terenu protiv Stokea (0:0), a u centru pažnje nakon ove utakmice našao se Mohamed Salaha.

Egipćanin je ove sezone najbolji igrač Redsa jer je u dosadašnjem dijelu u domaćem prvenstvu postigao 31 gol i na putu je da bude najbolji strijelac Premiershipa. Salaha baš nije išlo u meču protiv Stokea, a danas su se pojavile šokantne vijesti da bi mogao biti suspendovan.

Naime, u javnosti se pojavila informacija da FA istražuje slučaj s meča Liverpool-Stoke, odnosno trenutak kada je Salah navodno pokušao udariti igrača protivničkog tima. Engleski mediji objavili su da bi Egipćanin mogao biti suspendovan i na tri utakmice.

Ipak, na Anfieldu mogu odahnuti jer je potvrđeno da Salah neće biti suspendovan iako se jasno vidjelo da je imao namjeru da udari Martinsa Indija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.